ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ αποτελεί υποκατάστημα της AUTOVISION SAKAR A.E. στον Νομό Αττικής. Το ΚΤΕΟ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας (έξοδος Θρακομακεδόνες) και εξυπηρετεί τα βόρεια προάστια του Νομού Αττικής, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου σε επιβατικά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5 τόνων και δίκυκλα.

Το ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2010 και αποτελεί πρότυπη μονάδα εξυπηρέτησης του Δικτύου AUTOVISION. Διαθέτει άνετες εγκαταστάσεις τεχνικού ελέγχου και αναμονής στις οποίες παρέχονται δωρεάν καφές και wi-fi.  Κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου υπάρχει ζωντανή ηλεκτρονική παρακολούθηση της διαδικασίας τεχνικού ελέγχου του οχήματος, ενώ την ολοκλήρωση του ελέγχου ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα αυτού.

Ο πελάτης μετά το  τέλος του ελέγχου παραλαμβάνει εκτός από το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου τη σχεδιαγραμματική απεικόνιση της κατάστασης των συστημάτων του οχήματος. Τέλος όλοι οι πελάτες του ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ενημερώνονται με sms και με επιστολή για τις προθεσμίες ελέγχου προγραμματίζοντας έτσι έγκαιρα το ραντεβού τους και αποφεύγοντας τα πρόστιμα.

Στο χώρο του ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ παρέχονται επίσης υπηρεσίες πώλησης ασφαλιστικών υπηρεσιών από την εταιρεία AUTOVISION SAFE. Οι πελάτες μπορούν να ασφαλίσουν τα οχήματα τους εύκολα, άμεσα και οικονομικά σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες με την εγγύηση της AUTOVISION SAFE.